Bangkok Metropolitan Administration antar restriktioner och stängningsåtgärder för de flesta "högriskplatser" vid midnatt i natt

FOTO: Bangkokbiznews

Bangkok-

Tillsammans med tre distrikt som går in i högkontrollerad status som vi rapporterat om tidigare idag har överstelöjtnant Pongsakorn Khwanmuang vid Bangkok Metropolitan Administration (BMA) meddelat att Bangkok kommer att vidta ytterligare åtgärder för att stänga och begränsa högriskplatser i Bangkok vid midnatt i natt tills vidare.

Detta kommer också efter ett tillkännagivande om stängning av alla skolor till åtminstone den 17 januari som är en del av Bangkok Metropolitan Administration.

De slutna platserna inkluderar nöjesställen (som barer och nattklubbar), vattenparker, nöjesparker, lekplatser, lekredskap för barn på marknader, loppmarknader, snookerbord, arkadställen, spelkaféer, internetkaféer, tuppfäktningsplatser och andra djurslagsmål, förskolor och barnomsorg, boxningsarenor, kampsportskolor, gym, hästkapplöpningar, våtmassage (tvål), massagesalonger, alla sportarenor, bankett- och konferensrum, amulett- och religiösa butiker, förskolor, barnutvecklingscenter, tatueringsbutiker och akupunkturbutiker .

Varuhus och gallerior kommer att tillåtas hålla öppet, tills vidare, med strikta kontrollåtgärder.

Restauranger kommer att diskuteras i morgon med Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA), som tidigare idag begärde att begränsa restaurang i högriskzoner till att endast ta bort. BMA har "bekymmer" med denna begäran och de ekonomiska konsekvenserna och kommer att tala med CCSA om det.

Distrikten Nong Khaem, Bang Phlat och Bang Khun Thian är under en mycket kontrollerad status och kommer också att ha kontrollpunkter i och runt området enligt BMA.

BMA sa också att ytterligare mätningar kan genomföras under helgen för att kontrollera Covid-19 totalt.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/