22 thailändska medborgare greps efter att ha anordnat en illegal drogfest på Udon Thani hotell, brutit mot Covid-19 kontrollåtgärder

Udon Thani –

En grupp på 22 påstådda thailändska droganvändare tillfångatogs på ett lokalt hotell i Udon Thani efter att ha bokat ett rum för att enligt uppgift vara värd för en ecstasy-ketamin drogfest under de tidiga timmarna igår, den 30 januari.

Polisen i Udon Thani-provinsen anlände till platsen runt 5. efter att ha uppmärksammats via sociala medier om att en stor grupp tonåringar högljutt samlades och drack inne på hotellrummet, med ett parti narkotika som enligt uppgift använts.

Totalt upptäcktes 22 personer, inklusive 12 kvinnor och 10 män vars ålder enligt uppgift är mellan 22-31 år gamla, på platsen. Fyra påsar med ketamin och 2 piller av ecstasy sågs initialt på golvet, enligt Udon Thani-polisen.

Alla av dem togs till Udon Thani polisstation för ett drogtest och enligt uppgift testades positivt för att ha använt narkotiska droger. Festvärden, vars namn endast avslöjades för pressen som Wichayaphon, ska ha erkänt att han tagit med sig en viss mängd droger från Bangkok till provinsen innan han bjöd in en grupp av sina manliga och kvinnliga vänner på sociala medier att festa på hotellet.

Wichayaphon åtalades initialt för att ha innehaft och använt kategori 1 (ecstasy) och kategori 2 droger (ketamin) medan resten av gruppen åtalades för illegal användning av narkotika och för att ha brutit mot order från Provincial Disease Control Center.

Dessutom sa Udon Thani-guvernören Siam Sirimongkol till reportrar att tjänstemännen också kommer att utöka utredningen till hotellchefen och relaterade anställda för att se om de var delvis inblandade eller medvetna om den illegala sammankomsten i deras ställe.

Foto med tillstånd: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock, or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.