Rotaryklubben i Pattaya träffas, fördelar medlemsroller, planerar lagevenemang för mars

Pattaya, Thailand-

Rotaryklubben i Pattaya träffades denna vecka på Royal Cliff i Pattaya, Thailand för att diskutera sina planer för det kommande 2021-året och gå vidare med flera nya initiativ.

Du kan läsa mer om den förnyade Rotaryklubben i Pattaya, som nyligen hade en stor expansion, här.

Veckans möte omfattade flera viktiga ämnen, med ett stort fokusområde att planera flera olika kommittéer och roller för medlemmarna i klubben för att bättre organisera framtida insatser. De nya rollerna håller på att färdigställas och diskuteras av klubbens ledning men de första besluten och granskningen av rollerna togs denna vecka.

Rotaryklubben kommer att hålla en speciell grupputflykt i mitten av mars så att de många nya medlemmarna och de gamla medlemmarna kan knyta an till varandra och lära känna varandra bättre utanför en formell mötesmiljö. Utflykten kommer att vara till Koh Kood och kommer att behandlas här på Pattaya News.

Rotaryklubben valde också en medlem att besöka flera välgörenhetslådor för kläder, särskilt en nära sjön Mapprachan, som tidigare placerats för donationer till behövande. Dessa välgörenhetslådor kommer att tömmas och vid ett framtida möte kommer mängden kläddonationer att tas upp i tabellform och ges till lokala välgörenhetsorganisationer, vilket kommer att behandlas i en framtida artikel.

Mötet tog också upp det faktum att Rotary skulle fira sin 116-årsdag denna vecka. Grattis Rotary på födelsedagen!

Rotaryklubben i Pattaya har tjänat Pattaya sedan 1972 och ligger i Rotaryorganisationens distrikt 3340. Den senaste expansionen syftar till att ytterligare tjäna Pattaya-området och det lokala samhället och göra en positiv inverkan på samhället. Klubben inkluderar både thailändska och utländska medlemmar och håller möten och evenemang på både engelska och thailändska. De träffas varannan vecka på Royal Cliff hotel varannan måndag. Nästa möte är planerat till måndagen den 8 mars 2021.

Här är några utvalda bilder från veckans möte, njut! Om du vill lära dig mer om Rotary i allmänhet, klicka här.

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/