Thailands största internationella turism- och gästfrihetsföretag lanserar kampanj "Öppna Thailand säkert" som försöker öppna landet igen senast den 1 juli för vaccinerade turister utan karantän

Nationella -

Mer än 15 stora internationella turismföretag och hotellledare har lanserat en kampanj med titeln "Öppna Thailand säkert", i syfte att öppna landets gränser igen från den 1 juli 2021.

Uppropet uppmanar den thailändska regeringen att välkomna vaccinerade resenärer, utan karantänkrav, från Europa, USA och andra thailändska turistmarknader, eftersom mer än 210 miljoner människor världen över redan har fått minst ett stick av ett av Covid-19-vaccinerna .

Phuket, Thailand – 21 april 2020: Patong Beach i Phuket, Thailand. Effekten av covid-19, hotell, butiker och olika tjänster stängdes tillfälligt på grund av utbrottet av Covid 19 (Corona-virus).

Kampanjen "Open Thailand Safely" utlovades av fullt stöd från 17 stora företag, nämligen Minor International, YAANA Ventures, Khiri Travel, Asian Trails, Smiling Albino, Go Vacation, Destination Asia, I Asia Group, EXO Travel, Cape och Kantary Hotels, Capella Bangkok, Skål International Thailand, QUO Global, Experience Mekong Collection, Portier Technologies, ScottAsia Communications och Diethelm Travel.

Kampanjens uttalande hävdar också att när Thailand börjar vaccinera sina sjukvårdspersonal och medicinska frontlinjer, är det nu dags att tillkännage ett fast datum för att återöppna sina gränser för att ge internationella resenärer förtroende och uppmuntra dem att boka en resa till Thailand.

Thailand kan förlora ett stort antal turister under 2021 eftersom resenärer kommer att göra planer för alternativa destinationer, om landet inte gör ett fast åtagande till återöppningen nu, enligt uttalandet.

Phuket, Thailand – 21 april 2020: Patong Beach i Phuket, Thailand. Effekten av covid-19, hotell, butiker och olika tjänster är tillfälligt stängda på grund av utbrottet av Covid 19 (Corona-virus).

Den 1 juli markerar det oåterkalleliga datumet att öppna igen av flera troliga skäl, enligt kampanjen, enligt följande:

  1. 1 juli ger thailändska medicinska myndigheter tid att vaccinera både frontlinjepersonal i hotellmiljöer i Thailand och utsatta medborgare runt om i landet, enligt önskemål
  2. 1 juli ger internationella resenärer tid att göra resplaner och bokningar
  3. Den 1 juli ger flygbolag, hotell, researrangörer och andra tid att börja marknadsföra och sälja och göra sig redo för att turismverksamheten ska börja

Kampanjen "Öppna Thailand säkert" är öppen för alla i Thailand eller runt om i världen som vill se landet öppnas igen på webbplatsen openthailandsafely.org.

TPN noterar att detta bara är ett förslag och den thailändska regeringen har inte gjort några officiella tillkännagivanden eller överenskommelser.

Foto med tillstånd: Öppna Thailand säkert

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock, eller tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.