Man greps i Sattahip för att ha sålt e-cigaretter och vapingprodukter online

Sattahip –

En 24-årig thailändsk man har gripits i Sattahip för att ha sålt e-cigaretter och vapingutrustning på nätet, vilket strider mot thailändsk lag.

Ett team från Consumer Protection Police Division och Na Jomtien Police arresterade Nattaphon Jampathong, 24, från Nongprue, klockan 4:00 igår, den 11 mars.

Polisen beslagtog fem flaskor med vätska som användes för att leverera e-cigaretter som kostade 700 hundra baht. Han greps på en bensinstation i Na Jomtien-distriktet.

Gripandet kom efter att polisen fått ett tips från en bekymrad medborgare om att den misstänkte sålde e-cigaretter och vapingprodukter via Facebook.

Polisen genomförde en stingoperation som resulterade i gripandet av den misstänkte.

Den misstänkte fördes till Sattahips polisstation för att åtalas för brott mot konsumentskyddslagen för försäljning av vaping- och vapingapparater.

Under tiden hade tidigare i veckan en 45-årig thailändsk man arresterats i Pattaya-området för att ha sålt vapingutrustning.

Läs mer om vår tidigare historia i länken nedan.

https://thepattayanews.com/2021/03/11/man-arrested-in-pattaya-area-for-allegedly-selling-e-cigarettes-and-vaping-products/

Polisen i Pattaya-området har utlovat ett stort tillslag mot vaping i det lokala området och varnar både användare och säljare för att lagöverträdelser kan leda till hårda böter och straff.

Berättelse av The Pattaya News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock, or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.