Rotaryklubben i Pattaya håller fredskonsttävling i april, fredskonsert i maj

Pattaya, Thailand

Söndagen den 9 maj 2021 på Father Ray Foundation kommer Rotaryklubben i Pattaya att hålla en speciell konsert för att främja fred och främja fred för världen.

Rotaryklubben i Pattaya anordnar också en konsttävling bland elever från 12 skolor i Pattaya. Bidragen, som skildrar varje enskild konstnärs visuella tolkning av 'fred', kommer att visas i en utställning på Central Festival köpcentrum på 6:e våningen under 14 dagar från 23 april till 6 maj, där vem som helst kan komma och rösta på dina favoriter.

Sedan, söndagen den 9 maj, arrangerar Rotaryklubben i Pattaya en biljettbesatt 'fredskonsert'-kväll på Father Ray Foundation på Sukhumvit Road där priser för de vinnande konstvalen kommer att delas ut och pengar kommer att samlas in till välgörenhet. Först, här är en reklamvideo för evenemanget:

På konserten kommer en "Bob Dylan/Peace & Love"-liknande hyllning plus ett speciellt framträdande av bandet BEATLEMANIA. Det kommer också att delas ut priser för den bäst klädda klänningen i hippy/peace style som deltar. Om vi ​​alla "Ge fred en chans", då "All We Need Is Love".

Biljetter kostar endast 950 baht per person inklusive fast meny, whisky och läsk. Kontakta: 08-9911-1199 för bokningar.

För mer information om Rotaryklubben i Pattaya, klicka här.

 

Sändning
Användarrecension
4 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/