Rotary Club of Pattaya bekräftar med Pattaya stad att fredskonsttävlingen fortfarande kommer att hållas med start denna fredag ​​på Central Festival, öppen för allmänheten

Pattaya, Thailand-

Rotaryklubben i Pattaya anordnar en konsttävling bland elever från 12 skolor i Pattaya som börjar den kommande helgen i Pattaya!

Bidragen, som visar varje enskild konstnärs visuella tolkning av 'fred', kommer att visas i en utställning på Central Festival köpcentrum på 6:e våningen under 14 dagar från 23 april till 6 maj, där vem som helst kan komma och rösta på dina favoriter. Medlemmar i Rotaryklubben i Pattaya bekräftade med Pattayas biträdande borgmästare Ronnakit Ekkasingh måndagen den 19 april att utställningen kan fortsätta under Covid-19-förebyggande åtgärder som social distansering och maskbärande.

Tidigare rotaryklubbpresident Niels Colov bekräftade med Pattayas vice borgmästare Ronnakit Ekkasingh den 19 april 2021 att evenemanget kan fortsätta medan man förhandsgranskar konstverk som ska visas.

Invigningsceremonin för FREDS KONSTUTSTÄLLNING är planerad att äga rum fredagen den 23 april kl 17.00 i köpcentret Central Festival på sjätte våningen. Det finns planer för Pattayas stadstjänstemän att klippa ett storslaget öppningsband och öppna utställningen. Detta evenemang kommer att kräva masker, vara socialt distanserat, och även kräva alla andra försiktighetsåtgärder för att komma in i köpcentret på grund av den nuvarande Covid-19-situationen i Thailand och Chonburi. Rotaryklubben i Pattaya har sagt att de strävar efter att uppfylla alla Covid-19 försiktighetsåtgärder och se till att alla åtgärder och regler följs.

Alla som deltar i öppningsceremonin och under 14 dagars utställning kommer att uppmanas att rösta på sina 3 favoritmålningar, så om du vill ha en chans att ge DIN rösta se till att du tittar förbi.

Sedan, söndagen den 9 maj*, från kl. 7 till midnatt, arrangerar Rotaryklubben i Pattaya en biljett till "Fredskonsert"-kväll på Father Ray Foundation på Sukhumvit Road där priser för de vinnande konstvalen kommer att delas ut och pengar ska samlas in till välgörenhet. Det kommer att finnas priser för bäst klädda hippies, en utlottning och en auktion. *Om Covid-19-situationen i Chonburi försenar evenemanget kommer ytterligare information att ges, för nu går Rotaryklubben i Pattaya framåt.

Här är en reklamfilm för evenemanget:

På konserten kommer en "Bob Dylan/Peace & Love"-liknande hyllning plus ett speciellt framträdande av bandet BEATLEMANIA. Det kommer också att delas ut priser för den bäst klädda klänningen i hippy/peace style som deltar.

Om vi ​​alla "Ge fred en chans", då "All We Need Is Love".

Biljetter kostar bara 950 baht per person inklusive en fast kinesisk bankettmeny, whisky och läsk samt möjligheten till en betalbar bar. Kontakta: 08-9911-1199 för bokningar.

För mer information om Rotaryklubben i Pattaya, klicka här.

Rotaryklubben i Pattaya tackar följande sponsorer:

Sopha Rasmussen – 90 minuters familjeyoga session hemma i Pattaya (värt 800 baht per person)
Casa Pascal Restaurant (Pattaya 2nd Road) – mat- och dryckkuponger till ett värde av över 6,000 XNUMX baht
Hardtien hotell & restaurang (Koh Larn) – gratis rum och frukost för en natt (värt 2,500 XNUMX baht)
TJ Music Bar (Naklua soi 18) – Victoria Secret parfymset (värt 5,900 XNUMX baht)
Layla indisk, arabisk och thailändsk restaurang (plats TBC) – kuponger värda 2,700 XNUMX baht
Murphys restaurang (sol Khao Talo) – matkuponger (värda 2,000 XNUMX baht)
PRS gym och hotell (Soi Regional Land Office,
South Pattaya) - kuponger värda 2,700 XNUMX baht
Outback Bar (plats TBC) – kuponger (värda 1,200 XNUMX baht)
Gustaf Real Estate (Chaiyapreuk 1) – 50 % rabatt på avgiften när du säljer ditt hus eller lägenhet i Pattaya
Readers Bar (Pattaya 3rd Road, nära hörnet av Soi Regional Land Office) – kuponger (värda över 1,000 XNUMX baht) plus gratis videoreklam för våra evenemang
Sandbar-By-The-Sea (Dongtan Beach, Jomtien) – mat- och dryckeskuponger (värda 1,000 XNUMX baht)
The Hideaway (sol 15, soi Buakhao) – gratis måltid för två
Dawat indisk restaurang (Pattaya 2nd Road) – matkuponger (värda 2,000 XNUMX baht)
Bramburi tysk restaurang (Nakkua Soi 12) – mat- och dryckeskuponger (värda 1,500 XNUMX baht)
Pattaya People Radio 96FM – gratis radioreklam i en månad (värt 12,150 XNUMX baht)
Gun Lae Gun Restaurant (matkuponger värda 2,000 XNUMX baht)
The Pattaya News-En månads gratis företagsannonsering på webbplatser på thailändska och engelska, sociala medieforum och plattformar och reklamannonser. (värt 10,000 XNUMX baht)
Swaad Indian Restaurant matkuponger värda 2,000 XNUMX baht

Retox Outback bar-4 x 300 baht kuponger

 

Och fler tillkommer hela tiden!

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/