Rotary Club of Pattaya tillkännager nytt datum för fredskonsert för välgörenhet på grund av situationen med Covid-19

Pattaya, Thailand-

Rotaryklubben i Pattaya, som har funnits sedan 1972 och tillhandahåller välgörenhetsevenemang i det lokala samhället, presenterar för närvarande en socialt distanserad konstutställning/tävling på sjätte våningen av Central Festival med konst från begåvade elever vid elva lokala skolor som visar upp individen konstnärens återgivningar av fred. Detta fortsätter till torsdagen den 6 maj för närvarande.

De 87 bidragen, som visar varje enskild konstnärs visuella tolkning av 'fred', kommer att visas i en utställning på Central Festival köpcentrum på 6:e våningen under 14 dagar från 23 april till 6 maj, där vem som helst kan komma och rösta på dina favoriter. Varje individ får chansen att rösta på sina tre favoriter, gallerian är för närvarande öppen från 11:00 till 8:00 på grund av Covid-19 försiktighetsåtgärder. Alla målningar var handritade och designade av faktiska lokala Pattaya-elever från elva lokala skolor. Det finns medlemmar från Rotaryklubben i Pattaya närvarande varje dag för att hjälpa dig med att rösta.

Omröstningen äger rum i två veckor, då rösterna kommer att tabelleras och sammanställas för att tillkännage vinnare och dela ut priser på upp till 10,000 19 baht till vinnande studenter vid en kommande fredskonsert på Father Ray Foundation, som har flyttats till juni på grund av den nuvarande Covid-XNUMX-situationen i Chonburi, i avvaktan på en hoppfull förbättring av de nuvarande åtgärderna. Biljetter finns tillgängliga till denna fredskonsert nu där intäkterna går till att hjälpa till med fler välgörenhetsevenemang för Pattaya. Se broschyren nedan för mer information.

För mer information om Rotaryklubben i Pattaya, klicka här.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/