THAI rehabiliteringsplan godkänd, styrelse med fem planadministratörer bildades för att påbörja genomförandet

FOTO: Prachachat

Bangkok -

Den centrala konkursdomstolen godkände idag, den 15 juni, en rehabiliteringsplan för Thai Airways International (THAI) och bildade en styrelse med fem planadministratörer för att omedelbart påbörja implementeringen.

Domstolens beslut har fattats efter att ha mottagit två invändningsbrev från borgenärer samt förklaringar från planerare och yttranden från en konkursförvaltare.

Rehabiliteringsplanen från borgenärsmötet godkändes ursprungligen den 19 maj. Det inkluderade också en nominering av planadministratörer, nämligen Piyasvasti Amranand, Pornchai Teerawej, Siri Jirapongpan, Kraisorn Baramee-auychai och Chansin Treenuchagron. De fick tillstånd att sköta flygbolagets verksamhet och genomföra dess rehabiliteringsplan.

THAI:s tillförordnade president Chansin Treenuchagron sa att företagsrehabiliteringsadministratörerna är redo att fortsätta med rehabiliteringsplanen för det bästa för alla THAI-borgenärer och kunder. Flygbolaget hoppas också kunna tillhandahålla fullständiga flygtjänster så snart situationen med Covid-19-epidemin har förbättrats för att bli ett starkt flygbolag och generera vinster på lång sikt.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, talk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.