Slukhål och järnvägsvägar orsakar olyckor, tunga klagomål på sociala medier i Pattaya

Banglamung/Pattaya, Thailand –

Slukhål på en järnvägsväg i Pattaya-området har orsakat en trafikolycka där två personer har ådragit sig skador samt omfattande varningar och klagomål om vägen överlag på thailändska sociala medier.

Pattaya News rapportteam gick till vägen igår, den 20 juni 2021, som ligger längs järnvägen som ligger mellan Soi Nern Plubwan och Soi Khao Noi. Denna väg drabbas periodvis av regelbundna översvämningar och är också en del av ett större föreslaget dräneringsprojekt.

Du kan läsa mer om det föreslagna dräneringsprojektet genom att klicka här.

Flera sänkhål av olika storlekar är synliga på vägen, inklusive i områden som verkar ha asfalterats nyligen i ett försök att åtgärda problemet.

Weerawan Chaisorn, 26, berättade för The Pattaya News reportrar efter att hon bjöd in oss till platsen för att inspektera vägen, "Igår kväll (19 juni)th) Jag var på en motorcykel med min pojkvän. Vi föll i det stora slukhålet (se bilden ovan) och det fanns inga skyltar eller varningar om det. De synliga skyltarna sattes upp efter olyckan.”

"Jag fick en mindre skada medan min pojkvän fick allvarliga skador. Han vårdas fortfarande på Bangkok Pattaya Hospital. Ingen har kontaktat oss för ersättning eller ansvar för olyckan trots klagomål till staden.” Weerawan uppgav.

Lokala invånare som var i närheten berättade för The Pattaya News att Pattaya Waterworks Authority nyligen renoverade vattensystemet vilket orsakade några sjunkhål på vägen. Vägytan fixades efter deras klagomål men samma problem uppstod igen.

De har varnat andra trafikanter att vara mer försiktiga när de kör på denna väg och se upp för sjunkhål. Detta ledde till en rasande diskussion på thailändska sociala medier i synnerhet om denna väg, med många användare som hävdade att de hade haft liknande små olyckor eller incidenter i just detta område.

Det har inte kommit något officiellt svar vid presstiden från relevanta myndigheter, men flera varningsskyltar och vägarbetsbarriärer finns nu på plats i området.

Detta område översvämmas också regelbundet, som du kan se i den här videon genom att klicka här från igår kväll.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinterestBlädderblocktalk, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Sändning
Användarrecension
3.33 (3 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.