Läsare Talkback: Vilken butik, butik, varumärke, restaurang eller tjänst skulle DU helst vilja se i Pattaya?

Thailand-

Följande är vårt veckoinslag där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och får deras insikter och åsikter. Vi delar sedan deras feedback en vecka senare och väljer en mängd olika och intressanta svar.

Den här veckan, efter att ha fördjupat oss i mer allvarliga nationella ämnen som Covid-19-restriktioner och Phuket Sandbox under tidigare veckor, kommer vi att gå tillbaka till ett enkelt lokalt ämne för våra läsare:

Vilken butik, butik, restaurang eller tjänst skulle DU helst vilja se i Pattaya?

En enkel fråga, men det ska bli intressant att höra våra läsares svar. Thans kommer när Taco Bell öppnade sin första plats i Pattaya idag och baserat på mycket rapporterad kundtrafik och svar förutsågs av många lokala invånare. Detta är bara ett litet exempel på ett varumärke eller en butik som tidigare saknats nu på plats i området. Men vad saknas? Vilken butik, butik, restaurang eller tjänst skulle du älska att se komma till Pattaya? Eller kanske till och med på Darkside eller Jomtien? Vi har tidigare hört från många lokala invånare som till exempel skulle vilja se fler snabbmatsalternativ i Jomtien eller Dark Side. Om butiker eller restauranger från ditt hemland saknas i Pattaya så vill vi höra från våra många ex-pat invånare. Eller en tjänst eller typ av butik som du känner är underrepresenterad eller skulle vilja se öppet lokalt? Berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com.

Vi kommer att publicera resultaten och välja ut en mängd olika svar i början av nästa vecka.

FILFOTO: Pattaya Marine Office
Sändning
Användarrecension
4 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/