Tysk man plockad i fickan av påstådd prostituerad i Pattaya över natten

Pattaya –

En tysk man berättade för polisen i Pattaya att en kvinna som han tror var en prostituerad har stulit hans pengar ur hans ficka i Pattaya i natt (7 juli)th).

Pattaya City Police underrättades om händelsen klockan 11:30 på Soi 13/1 Pattaya Beach Road i Nongprue, inte långt från Hops Brewhouse.

Polis anlände till platsen tillsammans med reportrar från Pattaya News för att hitta den tyske mannen Thomas Hatesaul, 68.

Hatesaul berättade för polisen i Pattaya: "Medan jag var ute och gick ensam för att slappna av, närmade sig en kvinna i en sexig klänning mig ganska aggressivt. Hon kramade mig och försökte sälja sex till mig men jag vägrade.”

"Jag gick därifrån innan jag upptäckte att mina pengar, cirka 15,000 XNUMX baht i en ficka, hade försvunnit." Mr Hatesaul förklarade.

Pattaya-polisen kontrollerar CCTV i närheten för att hitta den misstänkte för ytterligare rättsliga åtgärder. Hatesaul sa att han trodde att den misstänkte var en verklig kvinna och inte en transperson.

Pattaya är för närvarande under strikta Covid19-restriktioner eftersom nästan alla företag är stängda över natten, vilket leder till att många områden är tomma och inte väl upplysta. Pattaya-polisen har bett människor att vara medvetna om sin omgivning och säkerhet när de är ute i området, särskilt på natten.

Pattayapolisen tillade att det var viktigt att hitta den skyldige eftersom händelsen skadade vad de kallade den goda bilden av Pattaya för turister och utlänningar.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.