Läsare Talkback-resultat: Hur fördriver DU tiden under de nuvarande stängningarna och restriktionerna i Pattaya?

Följande är vår exklusiva veckofunktion där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och sedan ger dig en vecka på dig att svara på den på våra olika kanaler, och sammanställer en mängd olika svar och åsikter att presentera för dig, våra uppskattade läsare.

Förra veckan frågade vi dig följande:

Läsarsamtal: Hur fördriver DU tiden under de nuvarande stängningarna och restriktionerna i Pattaya?

Lite sammanhang kring frågan:

Chonburi, som naturligtvis inkluderar Pattaya, har nu varit en mörkröd zon enligt mandat från den thailändska regeringen sedan 20 juli 2021, som har många restriktioner och åtgärder såsom förbud mot att äta middag, stängning av stränder och parker, gallerior stängda , och mycket mer. Pattayas berömda underhållning och nattliv har stängts av sedan den 10 april 2021, utan några tecken på att det kommer att lyftas snart. Många invånare och ex-klappar i Pattaya flyttade troligen till staden för sitt rykte som en livlig turiststad med ett rikt nattliv, restauranger, underhållning, stränder, turistattraktioner, evenemang och saker att göra. Det säger sig självt att den nuvarande situationen inte är vad många människor som bor här kom till Pattaya, Thailand för. Så vi vill fråga dig, hur fördriver du tiden? Använder du det konstruktivt? Hjälper du kanske till välgörenhetsevenemang? Bingar du på tv eller tv-spel? Eller har du tagit beslutet att lämna Pattaya ens tillfälligt?

Här är vad ni, våra läsare, hade att säga när våra redaktörer valde ut några av de mest skilda svaren för att lyfta fram olika synpunkter. 

Vill du fortfarande höra av dig? Så här gör du:

Låt oss veta i kommentarerna nedan (scrolla ner), på våra sociala medier eller maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Kom ihåg att alla kommentarer nedan är läsarens och kanske inte återspeglar dem från The Pattaya News Company Limited.

-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–===-

Brian D-Vad finns det att göra?? Absolut ingenting!! Jag spenderar mina dagar inne vilket är löjligt. Allt är stängt så det finns absolut inget att göra. Inte konstigt att det finns så många hemlösa nu och jag tvivlar inte på att det finns många självmord som inte ens rapporteras. Att hålla sig i form och frisk är det som ska hindra människor från att bli sjuka. Fitnessanläggningar och gym har stängts utan anledning enligt min mening. Och vad har lockdownen gjort?? Ingenting!!!

Bob S-Ingenting att &^% göra – eftersom – det är DUM – så finns det vad de ansvariga SFB:erna har gjort de senaste månaderna. Lockdown gör INGENTING. Vad sägs om att ta itu med vaccinproblemet – och göra något åt ​​det!

Ric U-Allt är bra man. Gå varje dag, ta en fruktshake, ta ut mat och matvaror vissa dagar. Ta en kaffe och sitt ute och prata med vänner i lägenheten. Drick öl med vänner på kvällen ibland, lyssna på musik, spela gitarr och sjunga. Massage och sällskap finns fortfarande också (men håll det under qt) Thailand är ett paradis, njut av det. Gå av din sprängda japanska risbrännare eller klicka och träna. Om du blir trött finns det en bult eller songthaew för att ta dig hem.
Du kommer att se och må bättre. Fred

Brian SI har börjat gå en riktigt lång promenad klockan 5:30 när solen inte är lika stark. Jag bor nära flygplatsens busstation i Jomtien. Jag går ner till Pratumnak, sedan längs strandvägen till Jomtien Night Market och hem igen (10,000 XNUMX steg). Det får mig ut. Rensar mitt huvud. Ger mig tankeutrymme. Det är en härlig tid på kvällen och jag går ner i vikt

Vincent H-Läs mer holländska språket och gör meditation. Jag gillar också att laga mat. Jag tycker om styrketräning i naturen. Massor av stenar som ska användas och läggas i en säck för att hålla kraften..

Ron M - Samma som jag alltid gör. Slösa bort min tid här och klaga på misskötsel, oduglighet och korruption. Det finns så mycket att välja på.

Manuela F- Jag har odlat en köksträdgård på balkongen. Planterad italiensk basilika (från sticklingar), mynta, grapefruktmynta (bra för cocktails), salvia, timjan, rosmarin och ananasväxter (från ananas köpta på marknaden). Tittade på utemöblerna, bestämde mig för att den ser lite trött ut och gjorde nya överdrag av ett riktigt glatt tyg. Klädde om en trött soffa och designade nu nya kuddar till den. Planerar sedan att göra några klänningar. Min man började göra modellen av ett japanskt hangarfartyg från andra världskriget. Vi skaffade oss cyklar för att ta oss runt och utforska området – fortfarande ganska nytt här.

Jan-Tidig morgon shopping för matvaror. Stannade sedan hemma och läste mycket.
Mike S-Städar mitt kylskåp varje dag eftersom viruset gillar att dricka, ligga på stranden och festa på natten
Xonora-förvärrade att jag inte kan bada, gå ut och äta eller gå och träffa mina vänner, och EXTRA irriterad över att en återöppning i oktober ser mer och mer ut som en dröm vid det här laget, men jag har ett anständigt lägenhetsrum och en Nintendo Switch med 25 Megaman-spel för att få mig tills No More Heroes III kommer ut senare den här månaden så jag är bra för nu
Angelina T-läsa en bok, laga mat, ordna om mina skåp, hinna med min sömnad/klädreparation, göra lite hantverk, bläddra igenom e-handelssajter lite mer än jag borde, besöka sociala medier för att titta på andras resebilder
Glenn S-Pattaya är övergiven nu, jag kan inte se en väg tillbaka från denna katastrof. Jag tränar, läser och tittar på utomhusprogram på Youtube. Resan en gång om dagen till Amazon för kaffe är höjdpunkten i mitt liv. Jag har inte anmält mig till detta, jag åker hem så snart som möjligt.
Gorman - Lär min 4-åriga son om livet och tränar honom mentalt om denna galna värld så i framtiden är han förberedd och redo för allt ... Jag är inom gångavstånd från en park bredvid mitt hus i Nonthaburi och min son alltid vill gå, jag säger till honom att det är stängt han säger pappa varför,,, Det här är den f världen vi lever i för tillfället tyvärr
Jan RI är fosterpappa till en valp som är nio veckor, Puuuh! 555. Djurarméstiftelsen som räddar hundar i Pattaya vill alltid ha hjälp.
Det var allt för denna vecka! Vår nya Reader Talkback kommer snart!
Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/