Chonburi rapporterar 745 nya fall av Covid-19 med 4 dödsfall

Chonburi, Thailand –

Höjdpunkter:

  • 745 nya bekräftade fall av Covid-19 i Chonburi idag

  • 1,196 personer återhämtade sig och släpptes från sjukvård

  • 4 nya dödsfall

TChonburi Department of Public Health tillkännagav 745 nya och bekräftade fall av Covid-19 idag med 4 nya dödsfall, den 31 augusti. Detta är det lägsta antalet nya Covid-19-fall i provinsen på ungefär fem veckor, sedan den 24 juni, med fall som minskat varje dag nu i flera dagar.

Detta gör totalt 62,427 19 fall av Covid-15,911 i den aktuella infektionsomgången, med 388 4 personer som fortfarande är under medicinsk vård/övervakning, och med totalt XNUMX registrerade dödsfall i Chonburi sedan starten av denna senaste infektionsomgång i början av april . Detaljerna om gårdagens XNUMX nya dödsfall gavs inte, vilket är standard för hälsoavdelningen.

Dessutom släpptes 1,196 personer och återfanns i går i Chonburi. Totalt 46,128 19 personer har nu släppts från sjukvård och återhämtat sig i Chonburi sedan denna nuvarande våg av Covid-XNUMX började.

De nya fallen på distriktsnivå var följande idag:

Mueang Chonburi 211, Si Racha 171, Banglamung (Pattaya) 115, Panat Nikhom 60, Sattahip 27, Ban Bueang 39, Pan Thong 64, Bor Thong 1, Ko Chan 4, Nong Yai 3 och 50 nya fall överförda från andra provinser Sjukvård.

Detaljerna i ärendena är följande:

  1. Vanda Pack Co., Ltd., Mueang Chon Buri District, 8 fall
  2. Cluster, Kaset Plastic Industrial i Panat Nikhom District, 11 fall
  3. Cluster, Hansol Electronics (Thailand) Co., Ltd. i Ban Bueng District, 6 fall
  4. Cluster, Panjawattana Plastic Public Co., Ltd. i Si Racha-distriktet, 5 fall
  5. En riskfylld sysselsättning, träffa många människor, 25 fall (kund inför yrken som taxichaufförer, marknadsarbetare, etc.)
  6. 44 fall från företag i Rayong-provinsen
  7. Nära kontakter med bekräftade patienter – 192 i familjer, 155 på arbetsplatser, 7 nära personer/vänner och 5 gick med i ett illegalt parti
  8. Nära kontakt med bekräftade patienter (under utredning), 78 fall
  9. 209 fall är under utredning generellt om orsaken till sjukdomen.

Totalt mottogs 1,010 närkontaktssökningar idag och 339 proaktiva sökrapporter väntar.

Det finns för närvarande kluster av utbrott i 61 anläggningar och fem marknader, 10 byggnadsarbetarläger och fyra samhällen.

Chonburis guvernör och provinsens sjukdomskommitté släppte i går kväll, den 30 augusti 2021, regler och restriktioner kring lättnader av Covid-19-reglerna för provinsen.

Chonburi släpper nya beställningar som lättar på Covid-19-restriktionerna från och med den 1 september

Men Chonburi-guvernören har också utfärdat en "FRÅGAN" för att kontrollera spridningen av Covid-19-viruset. Människor ska stanna hemma och bara gå ut när det behövs.

Dessutom har Chonburis regering begärt att personer över 60 år och personer med kroniska hälsoproblem fortfarande ska undvika att gå ut.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Sändning
Användarrecension
4.67 (3 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.