Läsare Talkback: Vad tycker DU om den nuvarande planen att återöppna Pattaya för utländska vaccinerade turister i november?

FOTO: Sophon Kabel-TV

Thailand-

Följande är vårt veckoinslag där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och får deras insikter och åsikter. Vi delar sedan deras feedback en vecka senare och väljer en mängd olika och intressanta svar.

Den här veckan ville vi bedöma vår läsares förtroende och tankar om Pattayas "återöppning"-plan som skulle ske i november.

Så vår fråga är:

Vad tycker DU om den nuvarande planen att återöppna Pattaya för utländska vaccinerade turister i november?

Det här är en ganska öppen fråga med flit och vi vill att det ska vara så för att låta människor uttrycka sina tankar och åsikter om förslaget. Om du inte är bekant med förslaget kan du läsa mer om det genom att klicka här. Tänk på att det kan förändras och är inte "hugget i sten", som många saker i Thailand.

Klippanteckningarna i planen för dem som har ont om tid att läsa den tidigare artikeln, som för närvarande föreslagits:

-7 dagar i Pattaya, sedan kan resa till andra områden. När du är i Pattaya kan du dock resa var som helst i området inklusive Jomtien och Sattahip men kan inte lämna.

-Måste ta minst två Covid-19-test medan du är här, betalat ur egen ficka. Detta inkluderar inte ett test innan du kommer till ditt eget land.

-Måste bo på ett SHA+-hotell under 7 dagar (i motsats till vad man tror är detta inte bara enorma dyra resorter, det finns många mellanklassiga och prisvärda alternativ, även om det inte kommer att vara det för dem som bara föredrar pensionat eller vandrarhem nöjd och du kan inte bo i din egen lägenhet eller hus.)

-Måste fortfarande ha ett COE (Certificate of Entry) och försäkring innan du kommer, tillsammans med hotell förbokat.

-Alla aktiviteter och platser är öppna för dig. Det finns dock ingen garanti för att barer och nattliv kommer att tillåtas öppna och myndigheter undviker detta ämne.

Tror du att programmet kommer att fungera? Är det bättre än det nuvarande programmet? Skulle du ta del av det? Vad bör förbättras? Vad är bra med programmet?

Vi ser fram emot att höra av dig! Berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Vi kommer att publicera resultaten och välja en mängd olika svar i början av nästa vecka, som alltid!

Sändning
Användarrecension
3.43 (7 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/