Den världsberömda thailändska K-pop Lisa och italiensk operasångerska bekräftade att de skulle gå med i Phuket Countdown Festival, säger thailändsk turistminister

FOTO: Matichon Weekly

Nationella -

Den världsberömda thailändska K-pop-sångerskan Lalisa "Lisa" Manoban från Blackpink bekräftades att gå med i Phuket Countdown Festival 2022 i december, meddelade turist- och sportministern i går, den 24 oktober.

Minister Phiphat Ratchakitprakarn avslöjade utvecklingen av nedräkningsevenemanget i Phuket och uppgav att två världsberömda artister Lisa BLACKPINK eller Lalisa Manoban och den italienska operasångaren Andrea Bocelli kommer att ansluta sig till föreställningen på ön.

"Det har bekräftats att båda definitivt kan komma eftersom vi redan har pratat med båda deras byråer. Men jag skulle vilja att ni alla väntar på mer information nästa vecka eftersom vi måste prata om alla detaljer igen, som visningstid, evenemangsformat, plats, etc.”, sa Phiphat.

Arrangörsplanen för evenemanget kommer att presenteras och föreslås för kabinettsutskottet i följande steg för budgetgodkännande efter att kontraktet har undertecknats med artisterna. Enligt ministern var budgeten för båda artisterna cirka 100 miljoner baht medan budgeten för att organisera evenemanget var cirka 200 miljoner baht.

Tidigare Pattaya Tourism Authority har också planerat att bjuda in "Lisa" Blackpink till den provinsiella nedräkningsfestivalen. Det är troligt att om hon blev godkänd att iscensätta ett framträdande i Phuket, skulle den thailändskfödda K-pop-sångerskan potentiellt kunna delta i Pattaya också. Turismministern nämnde dock inte denna fråga ännu.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook,

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.