50-årig man greps för påstådd sexuella övergrepp mot en nioårig flicka i Pattaya-området

Banglamung/Pattaya –

En 50-årig man har gripits på en träfabrik för påstådda sexuella övergrepp mot en 9-årig flicka i Banglamung.

I går (9 november) lämnade Mr Eak, 22, och hans nioåriga systerdotter in en anmälan till Huayyai-polisen.

Eak, vars efternamn undanhölls för flickans integritet, sa till polisen: "Min systerdotters farbror (Joe) svärförälder har begått sexuella övergrepp mot henne i ungefär tre månader i ett hus i Khao Maikaew-distriktet."

"Min far hörde att Mr Joe bad flickan att röra vid honom på ett olämpligt sätt. Så min far frågade min systerdotter vad exakt Mr. Joe bad henne att göra.” Eak förklarade.

"Min systerdotter sa att Mr. Joe bad henne att ta av sig sina kläder innan hon utförde handlingar förenliga med sexuella övergrepp mot barn. Genom att göra dessa fick hon leka med hans mobiltelefon och få 20 baht för snacks.” Eak tillsatt.

"Han påstås ha gjort detta mot henne många gånger, särskilt på måndagar eftersom det är hans lediga dag." avslutade Eak.

Efter förhör och utredning begärde polisen en arresteringsorder från Pattayas provinsdomstol för Boonlert Sawangtham (Joe), 50. Han arbetar på en träfabrik i Khao Maikaew, där han greps.

Mr. Joe står inför flera rättsliga anklagelser relaterade till de påstådda sexuella övergreppen. Han kommenterade inte omedelbart anklagelserna och det var okänt om han hade skaffat en advokat.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.