Påstådd beväpnad guldrånare vid köpcentret Khon Kaen greps i Pathum Thani, rapporterar lokal polis

Khon Kaen - 

En misstänkt efterlyst för att ha gjort intrång och stulit guldhalsband på ett varuhus i lördags greps i Pathum Thani, rapporterade den lokala polisen idag, den 25 november.

Den chockerande incidenten inträffade på lördagskvällen när en okänd beväpnad man närmade sig guldbutiken på andra våningen i Central Plaza varuhus i Khon Kaen och stal flera dyra guldsmycken.

Den lokala polisen meddelade att den utökade utredningen under helgen hade lett till identifieringen av den påstådda tjuven som enligt uppgift hade rymt den norra provinsen till Pathum Thani-provinsen i centrala Thailand. Den misstänkte, vars namn undanhölls av polisen, har nu tagits tillbaka för utredning i Khon Kaen-provinsen.

Enligt den inledande utredningen ska han ha erkänt för tjänstemännen för sitt brott med resonemang att han var i behov av pengar på grund av spelskulder på nätet. Han bestämde sig för att köpa ett skjutvapen på nätet innan han begick rånet och flydde en potentiell arrestering till Pathum Thani.

TPN media kommer att ge ytterligare information när/när den släpps av brottsbekämpande myndigheter. Det ursprungliga brottet blev viralt på sociala medier, till stor del på grund av att tjuven bar en "Why So Serious" jokertröja och inte uppmärksammades när han först rånade guldbutiken av upptagna butiksexperter med andra kunder tills han avlossade ett varningsskott i luften .

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.