Vad händer denna helg-guide till alla helgens evenemang i Pattaya-minst NIO stora evenemang!

Pattaya –

Letar du efter något att göra i helgen? Du har tur ... det här är en av de mest hektiska evenemangshelgerna i minnet. Här är en ganska komplett lista med länkar till vår tidigare bevakning av varje evenemang:

Pattaya City och Thailands turistmyndighet (TAT) kommer att hålla evenemanget "Thailand Tourism with SHA" på Pattaya Beach från idag till 19 decemberth.

Pattaya kommer att hålla festivalen "Thailand Tourism with SHA" på Pattaya Beach med dussintals försäljare och attraktioner senare denna månad

BKFC Thailand 18 "The Game Changer" (Bare Knuckle Fighting Championship Thailand-2021) kommer till dig den 1 december 1, från den vackra staden Pattaya, Thailand.

Bare Knuckle Fighting Championship kommer till Pattaya den 18 december!!!

Rotaryklubben Eastern Seaboard ‘Traditional Christmas Party’ kommer att hållas lördagen den 18 december 2021 i fantastiska Siam Bayshore Hotels Parkview Ballroom.

Rotary Club of the Eastern Seaboard håller traditionell julfest DENNA VECKA lördagen den 18 december 2021 i Pattaya

Pattaya kommer att hålla evenemanget "Coffee on the Beach 2021" på North Pattaya Beach i helgen från den 18 decemberth till december 19th.

Pattaya kommer att hålla ‘Coffee on the Beach 2021’ i helgen, evenemangsschema här

Pattaya Car on the Beach kommer att hållas på Bali Hai Pier på söndag (19 decemberth), lägga till ytterligare en händelse till en redan hektisk helg.

Pattaya Car on the Beach kommer att hållas på Bali Hai Pier DENNA helg

Pattaya Food and Herb Fair pågår nu fram till den 19 decemberth.

Pattaya Food and Herb Fair är på gång, en del av den officiella öppningen av nya Excite Square Pattaya

Den 13:e årliga Naklua Walk and Eat-festivalen hålls på helgerna till nästa månad.

Pattaya kommer att hålla den årliga Naklua Walk and Eat-festivalen, med start idag fram till slutet av januari varje helg

Eventet Beach Food Festival @ Central Pattaya pågår från och med nu till den 29 januarith, 2022 på Central Festival Pattaya varuhus.

Beach Food Festival @ Central Pattaya är på gång, många stora konserter inställda på denna månad

Skridskoåkning vid terminal 21

Terminal 21 Pattaya öppnar skridskobanan i Paris och erbjuder specialerbjudanden

Ha en trygg och rolig helg!

-----

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.