Seahorse Ferry är nu i trafik från Sattahip till Songkhla – Video, galleri, rundtur på färjan

FOTO: fb.theseahorseferryofficial

Sattahip –

Seahorse Ferry är nu i tjänst från Sattahip, den östra regionen Chonburi till Songkhla, södra Thailand, och återvänder också till Sattahip. En enkel resa tar cirka 20 timmar.

Först, som en referens, vår tidigare täckning på färjan:

En färjetrafik från den östra regionen Chonburi till det södra området av Songkhla är tillbaka i trafik igen efter tidigare förseningar på grund av Covid-19-pandemin. Se vår tidigare artikel i länken nedan.

Uppdaterad: Färjetrafik från Chonburi till Songkhla lanseras officiellt denna månad

Rutten avgår från Chuk Samet Pier i Sattahip-distriktet i Chonburi-provinsen och anländer till Songkhla hamn. Några bilder, video och mer information finns nedan, ett fullständigt galleri från vårt team kan hittas genom att klicka här.

FOTO: fb.theseahorseferryofficial
FOTO: fb.theseahorseferryofficial
FOTO: fb.theseahorseferryofficial

Färjan kan transportera fordon som motorcyklar, bilar och lastbilar. Husdjur kan också tas med på färjan. Många rumstyper med underbar havsutsikt finns tillgängliga.

FOTO: fb.theseahorseferryofficial
FOTO: fb.theseahorseferryofficial

Vårt team blev inbjuden att turnera Seahorse Ferry (Blue Dolphin) förra veckan (14 december). Denna video (thailändska språket, men behövs inte för att se fartygsturen) visar besöket och färjan.

För mer information besök

https://www.facebook.com/fb.theseahorseferryofficial/

eller LINE OFFICIAL: @theseahorseferry

Tel 0858426021

Arbetstider 9:00 till 8:00

För mer information på det thailändska språket, klicka på länken nedan:

SJÖHÄST NÄRVARANDE

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.