Pattaya Festival denna helg: Fullständigt schema, vägavstängningar och regler

Pattaya-

Pattaya City PR Office har släppt ett fullständigt schema för "Pattaya Festival 2021", regler och vägavstängningar.

Borgmästare Sonthaya Khunpluem sa till TPN media, "60-årsjubileet av Pattaya City turism och åtföljande firande kommer att vara från och med den 24 decemberth till december 25th på Central Pattaya Beach nära Central Festival.”

"Staden Pattaya har en lång historia sedan ungefär 1959. Syftet med detta evenemang är att stärka Pattayas turism som en av de ikoniska turistdestinationerna i Thailand samt att stödja projektet Östra ekonomiska korridoren för vidare utveckling (EEC)."

Pattaya Beach Road kommer att vara stängd för trafik från Dolphin Circle till Pattaya Walking Street från 4:00 till midnatt BÅDE fredag ​​och lördag denna julhelg.

Affischen ovan visar schemat för parader och fyrverkerier samt kulturshower som kommer att vara på Pattaya Beach. Dussintals matförsäljare och kulturevenemang kommer att sättas upp på Beach Road. Nedan finns lite mer information om konserter och regler:

Schema för fredagen den 24 decemberth

9:00 : Thailändska komikershow

9:45 : Safeplanet

10:45 : Keng Tachaya เก่

23:45: Zani

00:45: SCRUBB

Schema lördag 25th

8:00 : Lokala thailändska sånger från Stamp

9:00 : Whal & Dolph

10:00 : Kwang AB normalt

11:00 : Tatueringsfärg

Regler för konsertområden:

  • Kroppstemperatur inte mer än 37.5
  • Alla måste bära en ansiktsmask.
  • MÅSTE fyll i dubbla doser av Covid -19-vacciner genom att visa deras certifiering via mobilapplikationen "Mor Prom" OR bevis på ett ATK-resultat (snabbt antigen Covid-test) (endast läkarintyg/godkänd klinik eller sjukhus) inte mer än 72 timmar

För mer information vänligen kontakta PATTAYA CONTACT CENTER 1337

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.