Kvinna och husdjurshund överlever efter att en sovande lastbilschaufför kraschade in i hennes hus i Chonburi

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Komkhaotuathai

Phan Thong –

En kvinna och hennes lilla husdjurshund har överlevt efter att en lastbilschaufför som sa att han somnade vid ratten slog in i hennes hus i Phan Thong-distriktet.

Phan Thong-polisen underrättades om olyckan klockan 5:30 torsdagen (6 januarith) på Phan Thong – Baan Gao Road i underdistriktet Baan Gao.

Polisen kom till platsen för att hitta den skadade lastbilen i ett dike. Ett hus och tre elstolpar i närheten skadades.

Angkana Saejan, 41, berättade för TPN media, "Jag satt framför huset när olyckan ägde rum med föraren som störtade sin lastbil från en kurva in i hemmet. Jag plockade upp hunden i närheten och sprang iväg från huset. Jag hade mycket tur som rymde eftersom pickup-föraren sprang genom huset och orsakade betydande skada.”

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Komkhaotuathai

Lastbilschauffören, vars namn undanhölls av polisen, sa till TPN media: "Jag somnade innan jag tappade kontrollen över min pickup och kraschade in i huset och elstolpar."

Phan Thong-polisen sa att föraren är anklagad för vårdslös körning som orsakat skada och greps på platsen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.