74-årig man allvarligt skadad efter att ha blivit påkörd av en motorcykel när han korsade vägen under en gångbro i Chonburi

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Chonburi –

En 74-årig man skadades allvarligt efter att ha blivit påkörd av en motorcykel när han korsade en väg under en gångbro i Mueang Chonburi-distriktet tidigare i veckan.

Räddningspersonal underrättades om olyckan på en väg i Nong Ree-distriktet. De kom till platsen för att hitta en manlig fotgängare som senare identifierades som Mr Boonsorn Boonmak, 74. Han hade ådragit sig allvarliga skador.

I närheten hittade räddningspersonal den manliga motorcykelföraren och en kvinnlig passagerare, som inte identifierades av räddningsteam. De ådrog sig även olika skador. Samtliga fördes till ett lokalt sjukhus.

Ett vittne, Jaroen Poonlkan, 48, en taximotorcykelförare, berättade för den thailändska pressen, "Mannen som blev påkörd av en motorcykel kunde inte använda gångbron och klättra upp för trappan på grund av sin ålder och funktionshinder. Det finns ingen övergångsställe i närheten. Vägen är bred och motorcykeln körde i hög hastighet."

Chonburis polis fortsätter en utredning för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder. Denna olycka inträffar när nationen har varit engagerad i allvarliga diskussioner kring fotgängares säkerhet efter att en ung läkare dog vid ett övergångsställe i Bangkok förra helgen som blev påkörd av en polis som körde fort på en motorcykel.

Olyckan visar också varför, noterar TPN media, en gångbro inte är svaret för alla utan tillgängliga handikapphissar eller andra alternativ.

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Behöver du Covid-19/reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.