Eventet "Rayong in love" kommer att hållas denna Alla hjärtans dag-helg på Mae Ram Phueng Beach, som markerar återöppningen av stranden efter oljeläckage

Rayong –

 Eventet ‘Rayong in love’ kommer att hållas från den 12 februarith till februari 14th på Mae Ram Phueng Beach i Rayong.

Rayongs guvernör Channa Iamsaeng sa till associerade thailändska medier: "Folk har bjudits in att delta i evenemanget "Rayong in love" på Mae Ram Phueng Beach från den 12 februarith till februari 14th.â € ??

"Det kommer att finnas färska, rena och säkra skaldjur från lokala fiskare med livemusik på stranden." Guvernören förklarade.

"På alla hjärtans dag den 14 februarith, kommer det att finnas en äktenskapsregistreringstjänst med souvenirer på stranden också.† tillade Channa Iamsaeng.

Händelsen markerar den "officiella" återöppningen av stranden efter en kort stängning på grund av en oljeläcka i närheten som myndigheterna säger nu är innesluten.

Som referens:

Oljespår från utsläppet från Star Petroleum Refining Public Company hittades inte längre i Mae Ram Phueng Beach och i det närliggande havet av Rayong, enligt den thailändska marinens rapport den 3 februari 2022.

Inga oljespår hittades i Mae Ram Phueng och närliggande stränder i Rayong, bekräftar den thailändska marinen idag

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Behöver du Covid-19/reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.