Mango klibbigt ris fördubblas i försäljning i Pattaya efter den thailändska rapparen Millis framträdande på Coachella-scenen

Pattaya –

 Försäljningen av mango klibbigt ris ökade avsevärt i Pattaya enligt lokala restaurangföretagare efter att den thailändska unga rapparen Milli samtidigt uppträdde och åt det på Coachella-scenen tidigare i veckan, vilket ledde till omfattande beröm på sociala medier.

Som en del av föreställningen, Milli eller Danupha Khanatheeraku sågs äta mango sticky rice på världens mest kända musikfestival Coachella Valley Music and Arts Festival, som inspirerade thailändska sociala medier och blev ett av de hetaste ämnena just nu. I Pattaya började stånden med mango med klibbigt ris avsevärt komma i linje med utlänningar, thailändare och matleveranser de senaste två dagarna, den 18:e och 19:e april, som en trolig efterdyning av hennes framträdande.

Rasita Ruamsuk, ägaren till ett stall med klibbigt mangoris vid namn "Jae Noi", avslöjade för våra TPN-reportrar att hon var glad över att se klibbigt mangoris bli världsberömd och berömde Milli för att ha marknadsfört thailändsk mat till en global publik. Hon sa att hennes försäljning hade påverkats hårt av Covid-19, men den förbättrades nyligen så mycket att hon var tvungen att köpa betydligt fler ingredienser. Rasita sa att hon ville tacka Milli å mango-sticky rice-försäljarnas vägnar runt om i landet för att hon gjorde mango sticky rice populär igen och hjälpte dem att öka sin försäljning. Hon bjöd också in personer som var intresserade av att prova klibbigt ris att besöka hennes stånd mittemot Kasikorn Bank på Central Pattaya Road mellan 07.00 och midnatt. Det var bara 80 baht och kunde beställas via matleverans också.

För mer om mango och klibbigt ris-dille och Milli/Soft Power, se vår video nedan:

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!    

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.