Pattaya stad uppmanar medborgare att få husdjur vaccinerade och steriliserade, från 20 april till 27 april

Pattaya –

  Bureau of Public Health and Environment uppmanar husdjursägare i Pattaya med registrerad adress att få sina husdjur vaccinerade eller kastrerade för att förhindra rabies denna månad, april 2022, vid följande datum och faciliteter. 

  • 25 april i Wat Sawangfa Phruettharam-templet kl. 9 till 2
  • 27 april i Wat Phothi Samphan-templet kl. 9 till 2

Husdjuren måste vara över 3 månader gamla och friska. För katter och hundar, måste vara över 6 månader gamla, thailändska raser, friska och avstå från vatten och mat i 8-12 timmar. De som har katter eller hundar av honkön kan bara få två vaccinerade, medan de med hankatter eller hundar kan få så många som önskas. 

Denna tjänst är endast tillgänglig för invånare i Pattaya som har en registrerad adress, och invånare måste ta med sig legitimation. Servicetiderna är 09.00 till 02.00 vid ovanstående anläggningar. För mer information eller exakt vägbeskrivning till templen där gudstjänsterna äger rum, ring 038-111826 eller Pattayas kontaktcenter 1337 i 24 timmar.

Vi erbjuder även en partner för prisvärd husdjursförsäkring här på TPN media, Klicka här för mer information.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.