Indisk turist i Pattaya säger att en transgendertjuv tog hans dyra halsband på Second Road över natten

Bang Lamung —

Två indiska turister hävdade att deras guldhalsband hade stulits, enligt uppgift av två transpersoner som gick fram och kramade dem. Detta var i själva verket tredje gången som incidenterna med kramar och stöld inträffade i Pattaya nyligen. 

Först, de tidigare incidenterna:

Indisk turist i Pattaya rapporterar stöld av dyrt guldhalsband, hävdar att det togs av en tjuv på Second Road

Utländsk turist säger att plånboken togs av två transpersoner i Pattaya, den andra incidenten på två dagar

Nu för en uppdatering:

Den 6 maj, runt 02.30 i morse, Puttharak Sonkhamhan, biträdande inspektör från Pattayas polisstation, svarade på en stöldanmälan vid andra Pattaya-vägen, Nong Prue sub-distrikt, Bang Lamung, Chonburi.

På händelseplatsen var Pravin Suresh Sutrave, en 43-årig indisk affärsman, enligt uppgift i chock och berättade för polisen att han strövade omkring när två transpersoner närmade sig honom och hans vän, försökte förföra honom och krama honom .

  Pravin sa att han vägrade och knuffade av personerna som sedan åkte iväg på sin motorcykel. Han insåg dock att hans guldhalsband värt 37,000 XNUMX baht var stulet och ringde omedelbart polisen.  

Till en början kom Pattaya-polisen för att undersöka brottsplatsen och begärde bilder från säkerhetskameror i närheten för att spåra de misstänkta. De bekräftade att de skulle fånga de misstänkta så snart som möjligt för att återställa Pattayas turismbild.  

TPN noterar att de misstänkta i de två tidigare stöldincidenterna, även beskrivna som två transpersoner, ännu inte har gripits. Det är oklart om samma parter är ansvariga.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.