Indisk turist hävdar att hans dyra guldhalsband stals från hans hotellrum i Pattaya av "gäst", den fjärde liknande incidenten nyligen

Pattaya —

  En indisk turists guldhalsband stals i hans hotellrum, enligt uppgift av en kvinna som han träffade på Pattaya-stranden och bjöd in tillbaka till sitt rum som "gäst".

Offret uppges ha varit förvirrad efter att polisen lämnat honom med endast en polisanmälan. Detta är fjärde gången ett liknande brott som till synes riktar sig mot indiska turister inträffade i Pattaya-området nyligen.

Ett exempel på en av de senaste tidigare incidenterna: 

Indisk turist i Pattaya säger att en transgendertjuv tog hans dyra halsband på Second Road över natten

Runt 01.00 idag, den 11 maj, rapporterade Akash Choudhary, en 26-årig indisk turist, och hans vän med oidentifierat namn och ålder till Pol Överstelöjtnant Natchaphon Saengsee, biträdande inspektör från Pattayas polisstation, att hans guldhalsband värt 45,000 XNUMX baht stals från hans hotellrum i Nong Prue-distriktet, Bang Lamung, Chonburi. Polisen gick sedan för att undersöka platsen. 

Enligt Mr. Akashs uttalande stötte han på en kvinna nära stranden innan han gick med på att ta henne till sitt rum som "gäst". Men medan han var i badrummet tog kvinnan hans guldhalsband och flydde.     

Efter att ha rapporterat fallet till polisen var Akash och hans vän enligt uppgift förvirrade eftersom de bara fick en polisanmälan och hoppades att mer omedelbara åtgärder skulle äga rum för att hitta den misstänkte.

Pattayapolisen uppgav att de kommer att granska CCTV från hotellet och varnade även turister att hålla sina värdesaker säkert inlåsta och inte bära dyra synliga smycken.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.