Lättmetalltjuv greps till slut i Bang Lamung, Chonburi

Bang Lamung, Chonburi —

En lättmetallfälgtjuv greps till slut av Laem Chabang-polisen. Tjuven ska ha varit inblandad i flera identiska fall kring Sri Racha och Bang Lamung.

Klockan 1 idag, den 25 maj, höll Laem Chabang-polisen en presskonferens för att meddela arresteringen av en 23-årig lättmetallfälgtjuv, Thanawat Pankaew, som enligt uppgift hade stulit lättmetallfälgar från Sri Racha och Bang Lamungs invånares bilar.


Enligt polismeddelandet riktade Thanawat sig specifikt mot bilar parkerade runt Sri Racha och Bang Lamung och stal fem lättmetallfälgar under den senaste månaden och sålde dem på Facebook innan han arresterades i hans hyresrum i Bang Lamung. Polisen beslagtog även ytterligare tio lättmetallfälgar från hans rum.


Den misstänkte hävdade att han hade ont om pengar och var i skuld, så han behövde begå detta brott. Han hade också två allierade som hjälpte honom i varje brott och var fortfarande på fri fot. Polisen i Laem Chabang lovade att ställa de återstående misstänkta inför rätta och lämna tillbaka offrens egendom.

Vi täckte några av de tidigare incidenterna här.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.