Läsare Talkback Thailand Resultat: Är du optimistisk om andra halvan av 2022 i Thailand för turism?

FOTO: Thansettakij

Följande är vår exklusiva veckofunktion där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och sedan ger dig en vecka på dig att svara på den på våra olika kanaler, och sammanställer en mängd olika svar och åsikter att presentera för dig, våra uppskattade läsare. Här är resultaten från vår senaste fråga...

Förra veckan, vi frågade dig följande:

Läsare Talkback Thailand: Är du optimistisk om andra halvan av 2022 i Thailand för turism?

Lite sammanhang kring denna fråga:

Eftersom Covid-19-restriktionerna ständigt lättar i Thailand, med en chans att Thailand Pass kan släppas inom en snar framtid, barer och nattliv öppnas lagligt igen, och mer, är du optimistisk om turismen i Thailand för den bakre halvan av 2022? Eftersom Test and Go redan släpptes den 1 maj, kommer fler turister gradvis tillbaka men många kritiker säger att ytterligare steg behövs. Men med andra globala frågor som Rysslands krig med Ukraina, Kinas Covid Zero-politik och stigande kostnader för bränsle och basvaror, kommer dessa att skada turismen också. Visst, allt kommer att bli bättre än nästan fullständiga gränsstängningar minus massiv karantän 2020 och 2021, men hur kommer de kommande sex månaderna se ut?

Här är vad ni, våra läsare, hade att säga när våra redaktörer valde ut några av de mest olika svaren för att lyfta fram olika synpunkter. Uppenbarligen, wJag kan inte publicera allas åsikter här så välj en mängd olika åsikter. Som alltid är åsikterna och uttalandena nedan läsarens egna och kanske inte återspeglar TPN-medias. Det har gjorts mindre ändringar endast för stavning och grammatik:

-=-==-=-=-=-=-

Chris-öppna barerna igen utan utegångsförbud och turismen kommer snabbt tillbaka

-=-=-=-=-=-=

Jimmy-Släpp maskerna och de återstående Covid-reglerna så har det en chans.

-=-=-=-=-=-=

Jo-Monkeypox kommer, next bluff framåt, det ser inte bra ut för världens ekonomi.

-=-=-=-=-=-=-

Roger-Songkran 2024

-=-=-=-=-==-=

Blake BI säger absolut INTE vad regeringen bör eller inte bör göra per turism, men mängden turism kommer att variera avsevärt beroende på vad regeringen gör eller inte gör för att uppmuntra det...

-=-=-=-==-=–

Cass I-Med Ryssland och Kina utanför bilden verkar deras huvudfokus ligga på indianer. Detta kan vara en svår försäljning.

-=-=-=-=-=-=-=

TP-Tills Kina slutar med noll covid, den största thailändska turistbasen, kommer saker och ting att vara undermåliga.

-=-=-==-=-=-=-

Steve C-Tja, låt oss uttrycka det så här, kineserna kommer inte och det var huvudkunden innan

-=-=-==-=-=-

John OT-Det finns en chans, om än liten, att kinesisk turism kommer att tillåtas i november. Låt oss hoppas.

-=-=-=-=-=–=

David N-Should fokusera på kunder i Storbritannien och Storbritannien. Det är där kvalitetsturister och storpengare finns, inte Indien, Ryssland, Kina, etc. Sluta också med dubbla priser, priskontroll barpriser (öl bör låsas runt 60 baht max, Ladydrinks 100) och turister kommer att strömma tillbaka.

-=-=-=-=-=-=–=-=

Fick du inte chansen att höra av dig? Berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Ha en bra vecka så ses vi snart!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/