Pattayas borgmästaromval kommer att äga rum den kommande helgen i två distrikt, juryn är fortfarande ute om eventuellt förbud mot alkoholförsäljning

Pattaya —

Pattayas borgmästaromval kommer att äga rum den 12 juni i två distrikt. Inget alkoholförbud har rapporterats hittills men kan komma att ändras.

Uppdatering: Vi har fått höra av Stadshuset ikväll inget alkoholförbud för detta omval i helgen. Naturligtvis kan saker alltid förändras i sista minuten, men det ser ut som att helgen är trygg nu.

Pattaya News vill påminna några av våra läsare som kan ha missat omvalet av Pattayas borgmästare denna söndag den 12 juni. Omvalet kommer att äga rum i två vallokaler inklusive:

  1. Den andra vallokalen i det första distriktet (Mueang Pattaya School 2, Naklua sub-distrikt, Bang Lamung, Chonburi)
  2. Den tjugonde vallokalen i det fjärde distriktet (Mueang Pattaya School 7, Nong Prue sub-distrikt, Bang Lamung, Chonburi)

Den nuvarande inofficiella tillträdande borgmästaren Poramase "Beer" Ngampiches är enligt uppgift obekymrad över resultatet eftersom han har ganska mycket fler röster än de andra tre kandidaterna. Du kan läsa mer om det tidigare inofficiella valresultatet här.
Hittills har det inte kommit några rapporter om alkoholförbud i de två nämnda stadsdelarna och inte heller ett stadsövergripande förbud som i det första valet den 22 maj. Vi uppmanar dig dock att stanna kvar för en eventuell uppdatering under de kommande två dagarna. Om det rådde försäljningsförbud skulle det ske från kvällen innan, den 11:e, runt klockan 6 till cirka klockan 00 den 6:e. TPN-media har nått ut till stadshusets tjänstemän flera gånger under den senaste veckan om möjligheten till ett alkoholförsäljningsförbud och har haft blandade svar, utan tydliga ja eller nej vid presstid.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.