Misstänkt för stölder av guldhalsband på indiska turister i Pattaya grips efter att ha flytt till Bangkok

FOTO: Pattayas turistpolis

Pattaya —

En påstådd guldhalsbandssnattare som begick brott mestadels mot indiska turister i Pattaya arresterades slutligen i Bangkok av Pattayas turistpolis och Bangkok polis.

Pattayas turistpolis samarbetade med utredare från Pattayas polisstation för att undersöka successiva liknande fickstölder och guldryckande stölder mestadels mot indiska turister i Pattaya-området. Utredningen tog flera veckor och ledde slutligen till utfärdandet av en arresteringsorder för en misstänkt den 10 juni.

FOTO: Pattayas turistpolis

Enligt rapporter var den misstänkte, vars namn inte avslöjades av turistpolisen, en transperson. Den misstänkte greps i ett hyresrum i Onnut-området i Bangkok av Phra Khanong-polisen och fördes tillbaka till Pattayas polisstation för rättsliga förfaranden.

FOTO: Pattayas turistpolis

TPN noterar att guldryckandet och ficktjuvarna mot internationella turister har blivit en vanlig och viktig fråga sedan Thailand lättade på fler gräns- och Covid-19-restriktioner från 1 maj. Stölderna involverar många offer som hävdar att brotten utförs i grupper om två, så vi kan förvänta oss att se fler arresteringar snart.

Du kan lära dig mer om de senaste stölderna hanre.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.