Dödssiffran vid Mountain B pubbrand i Sattahip stiger till 15, far till avliden marin sjöman berättar sin historia

FOTO: Khaosod Online

Sattahip District, Chonburi —

Dödssiffran i Mountain B-branden i Sattahip-distriktet steg till 15 personer medan fadern till en avliden marinseglare sa att hans son just hade lovat att besöka honom innan han hittades död inne på puben.

Den senaste rapporten bekräftade idag, den 6 augusti, att dödssiffran i Mountain B-branden i Sattahip-distriktet den 5 augusti just steg till 15 personer, vilket adderade till döden av Mr. Thanakrit Neenoi, 36, som nyligen gick bort på Rayong Hospital.

FOTO: Naewna

Offrets yngre syster, Nittaya Neenoi, avslöjade att hennes bror gick till Mountain B-klubben med ett tiotal av sina vänner för att fira en födelsedagsfest. Thanakit reserverade ett bord nära musikscenen och fick allvarliga brännskador trots att han kunde fly från branden levande, berättade hans syster för media.

Thanakit tillsammans med två av hans vänner inklusive Mr Surakan Ruangrit, 35, som dog i lågorna, och Mr Suthep Mongkolkaew, 33, som passerade på ett sjukhus, fick dödssiffran i Mountain B-branden att stiga till 15 personer, från presstid.

FOTO: สวท. ชลบุรี 99. 75

Nittaya, syster till det senaste offret, uppgav att varken platsens ägare eller någon annan intressent har kontaktat henne för att uttrycka sina kondoleanser. Hon fortsatte att olyckan orsakade hennes familj outhärdlig sorg eftersom hennes bror var familjeförsörjare för familjen med två barn, det ena studerade gymnasiet och det andra på en yrkesskola.

Hon ska också ifrågasätta varför lokalen fick öppna efter 1:XNUMX, vilket hon trodde var olagligt.

FOTO: Khaosod Online

Under tiden har fyra familjer kommit för att hämta sina nära och käras kroppar hittills, från och med igår, den 5 augusti. I en sorgsen atmosfär avslöjade Mr. Suphan, far till en avliden marinseglare som passerade inne i Mountain B för media: "Min son (underofficer First Class Somrat) var 31 år gammal."

"Han arbetade under den kungliga thailändska flottans luft- och kustförsvarskommando. Vi blev uppringda igår och tillsagdes att sätta oss fast när vi tittade på bilden av min son”, sa Mr. Suphan som bad att inte avslöja sitt efternamn. ”Han hittades framför pubens toalett. Han arbetade ensam i armén.”

FOTO: Khaosod Online

Suphan fortsatte: ”Min son hade precis ringt mig, lovade att besöka mig och bad mig hjälpa till med hans körkort. Jag trodde aldrig att han skulle ha gått så snart."

Flottans far och andra familjer rapporterade rapporteras till Plutaluangs polisstation där fem högre poliser har förflyttats i efterdyningarna av denna katastrof.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.