Första kvällen av Pattaya Music Festival ses som en framgång, säger tjänstemän, även om vissa nätanvändare klagar över Covid-19-reglerna, särskilt nödvändiga sittplatser

Musikfestival

Pattaya —

Den första kvällen av Pattaya Music Festival ansågs vara en framgång även om några enligt uppgift klagade på vad de kallade triviala bestämmelser som ett maskmandat, obligatoriska sittplatser eller att visa bevis på en Covid-19-vaccination.

Pattaya Music Festival, som hade tre scener utspridda över Dusit Thani-hotellet, Soi 6 och Central Pattaya Beach, avslutades bara vackert igår, den 5 augusti, även om det bara gjorde det för första natten eftersom detta en månad lång festival återupptas idag också.

 

Pattayas borgmästare, Poramese Ngampiches, som också besökte festivalen, sa i går att den första kvällen av Pattayas musikfestival var en stor succé eftersom den kunde dra många deltagare från Pattayas närhet och hjälpa till att generera inkomster för lokalbefolkningen.

Vissa personer var dock missnöjda med vad de kallade triviala Covid-19-regler såsom obligatoriska sittplatser, ett maskmandat trots att konserten hölls i ett öppet utrymme, eller kravet att visa bevis på Covid-19-vaccination. De hoppades enligt uppgift att myndigheterna skulle minska dem lite så att festivalen skulle bli mer intressant att gå med i.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.