Mountain B:s ägare närvarar vid offrets begravning i Sattahip efter att ha släppts mot borgen och besökte åtta fler begravningar idag

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ทภµ.วี.๠ละสื่à¸à¸ªà¸²à¸£ พัทยา จำภัด

Sattahip —

Mountain B:s ägare, "Sia B", deltog i offrets begravning för att be familjen och anhöriga om ursäkt efter att ha släppts mot borgen igår, den 8 augusti. Mountain B är nattklubben som brann ner förra veckan och dödade femton människor och skadade dussintals.

Efter att ha blivit befriad av Pattaya Court med 300,000 XNUMX baht i borgen, Sia B eller Pongsiri Panprasong reste till Wat Sattahip i Sattahip-distriktet där en 17-årig pojkes begravning hölls för att be familjen och anhöriga till det unga offret om ursäkt.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ทภµ.วี.๠ละสื่à¸à¸ªà¸²à¸£ พัทยา จำภัด

Hans fru, Anongnart Panprasong, 31, följde med Sia B och framförde också sina kondoleanser till den sorgsna familjen innan hon gav 50,000 XNUMX baht i kontanter till den avlidne pojkens mamma för att fortsätta med begravningsarrangemangen.

Pojkens mamma Rampai, 37, uppgav att hennes son studerade i 11:e klass på Sing Samut Sattahip School och dog i lågorna. Varken Sia B eller hon tog upp varför pojken kunde komma in på nattklubben trots den uppenbara åldersbegränsningen, då i Thailand är gränsen för tillträde till nattlivet tjugo.

Sia B och hans fru lämnade sedan ceremonin och sa att de skulle resa till åtta begravningar runt Sattahip-distriktet idag, den 9 augusti, för att betala sin respekt och kompensation.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.