Mountain B club brands dödssiffra stiger till 18 efter att 17-årig flicka dog i går

Sattahip —

Antalet döda i Mountain B-klubben steg till 18 efter att en 17-årig flicka dog på ett sjukhus igår, den 12 augusti.

Tjänstemän bekräftade i går att en 17-årig flicka vid namn "Mind" lugnt avled på Thammasat University Hospital i Pathum Thani-provinsen runt klockan 10.14 den 12 augusti, vilket ledde till att antalet döda i Mountain B-klubbbranden till 18 personer.

Sawarot Wongsuk, en 27-årig syster till Mind, berättade för media att hennes yngre syster hade flyttats från Queen Sirikit Naval Hospital i Sattahip-distriktet till Thammasat University Hospital på grund av hennes svåra skador. Enligt hennes syster måste offrets högra ben amputeras på grund av en blodinfektion, men inte ens det kunde till slut rädda henne.

Sawarot sa att Mind tillfälligt var tvungen att hoppa av skolan för att hjälpa sin mamma att försörja sig. Hon gick till Mountain B-klubben med två av sina vänner, varav den ena i en ålder av 18 år dog i en brand och den andra som kunde fly. Hennes begravning skulle hållas på Wat Rangsi Sunthon KM 5 i Sattahip, sa hennes syster.

Mind är det 18:e dödsfallet i Mountain B-klubbbranden, efter en Sjöofficer som dog den 10 augusti efter att ha offrat sitt liv för att rädda andra.

Pattaya News noterade att Thailands lagliga ålder för att komma in i klubbar är 20 år, och att Mountain B-klubbens ägare erkände nyligen att han inte hade någon aning om hur de minderåriga kunde slinka in.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.