T25 Beer&Bistro donerar pengar till familjer till band som dödades i Mountain B pubbrand

Sattahip —

Operatörer av restaurangen T25 Beer&Bistro donerade 150,000 XNUMX baht till familjerna till "Taew Waew"-bandet som miste livet eller skadades allvarligt i nattklubbsbranden Mountain B.

Välgörenhetsevenemanget för att samla in pengar till "Taew Waew"-bandet – bandet som spelade på Mountain B nattklubb där en brand bröt ut och dödade över 23 personer – arrangerades på T25 Beer&Bistro restaurang den 2 september för att donera alla pengarna till familjerna till bandet som föll offer för infernot.

Pengarna som samlades in var runt 150,000 25 baht, och alla skulle skänkas till Taew Waew-bandets familjer, enligt TXNUMX-chefen Tanakorn Punngam. – Medlemmarna i Taew Waew-bandet är snälla och flitiga. De är också familjeförsörjare, så vi hoppas att dessa pengar kommer att läka deras lidanden mer eller mindre, säger Tanakorn.

Taew Waew-bandet var bland dussintals av Mountain B nattklubbsbranden som hittills dödade 23 offer och lade in många på sjukhus. Den anklagade ägaren av lokalen släpptes mot borgen och försökte desperat hitta pengar för att kompensera offren med säljer sin filialrestaurang just nu.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.