Restaurang kopplad till den ökända MountainB nattklubben där tjugo personer dog i brand till salu i Sattahip

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sattahip —

Restaurangen "Sia B" som ligger framför den ökända Mountain B nattklubben där en brand dödade 20 personer finns nu på marknaden i Sattahip.

Lokala medier rapporterade fredagen den 26 augusti att de såg en till salu-skylt uppsatt på framsidan av restaurangen Mountain Bar&Bistro, som tillhörde 'Sia B' eller Pongsiri Panprasong, 27, som var son till den anklagade ägaren till Mountain B. nattklubb där 20 personer dödades i en brand.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Restaurangen ligger framför den nedbrända nattklubben Mountain B, som polisen misstänkte ägdes av 'Sia Yot' eller Somyot Panprasong, 55. Källor sa att restaurangens ägare behöver pengarna för att kompensera offren för branden, så han måste plötsligt stänga sin restaurang och sälja den. Dessutom har de 60 anställda på denna restaurang redan blivit informerade, sa rapporter.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Dödssiffran i nattklubbsbranden Mountain B ligger kvar på 20 personer medan 20 fortfarande är på sjukhusen med 9 patienter på en andningsmaskin den 25 augusti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du Covid-19/reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.