Pattayas polischef togs bort från befattningen av Chonburis provinspolischef

Pattaya-

Chefen för Pattaya-polisen Kunlachart Kunlachai har tagits bort från sin position enligt Chonburi Provincial Police Order 393/2565, som finns i slutet av denna artikel för referens.

Ordern, som träder i kraft den 18 september 2022, kommer också att placera polisöverste Mekawit Praditphon, ställföreträdande befälhavare för Chonburi Provincial Police, att agera som tillfällig överintendent/chef för Pattaya-polisen till åtminstone den 30 september 2022.

Beställningen är relaterad till detta fall gällde självmord av en kirgizistan medborgare i Pattaya som påstås ha blivit lurad till prostitution och hade tidigare lämnat in en polisanmälan, samt ytterligare fynd om den utländska grupp som anklagades för att ha smugglat kvinnan och andra, inklusive minderåriga.

Pattaya News kommer att tillhandahålla ytterligare uppdateringar om denna brytande historia om och när de blir tillgängliga.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/