7-årig pojke drunknar i poolvilla i Sattahip, Chonburi

FOTO: กู้ภัยสว่างโรจนธรรมสถาน สัตหีบ

Sattahip, Chonburi —

En 7-årig pojke drunknade i en 1.2 meter djup pool i en poolvilla i Sattahip-distriktet, Chonburi.

Sattahips räddningstjänst rusade till en hemlig poolvilla i Sattahip-distriktet klockan 6:30 igår, den 19 september, efter att ha fått en rapport om att en 7-årig pojke hade drunknat i en pool.

FOTO: กู้ภัยสว่างโรจนธรรมสถาน สัตหีบ

Händelseplatsen var ett privat hus modifierat till en poolvilla. Pojken hittades i en pool av en piga, vars namn undanhölls, som kom för att städa huset på kvällen, enligt Pol. Överstelöjtnant Kawin Juirod från Sattahips polisstation.

Polisen förhörde pojkens pappa, Surasak (efternamn undanhållits av polisen för att skydda barnets identitet). Surasak berättade för The Pattaya News att han gick ut för att jobba som vanligt och återvände hem på kvällen för att hitta sin son som fortfarande lekte i huset. Fadern gick sedan för att träffa en läkare och fick senare besked av pigan att hans son hade drunknat.

Det var inte omedelbart klart om pojken hade lämnats utan tillsyn medan pappan arbetade och skötte ärenden och överstelöjtnant Kawin uppgav för pressen att detta granskas.

Pol. Överstelöjtnant Kawin misstänkte att pojken kunde ha klättrat över ett staket för att komma till poolen innan han av misstag ramlade ner i den. Kroppen av 7-åringen fördes till sjukhus i väntan på vidare utredning. Detta markerar den tredje drunkningen i en poolvilla i Chonburi-området i år. En liknande tragedi inträffade också i Sattahip när en 4-årig pojke drunknade i en poolvilla för några månader sedan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.