Pattaya-tjänstemän välkomnar ny tillfällig polischef

FOTO: เรารักษ์พัทยา

Pattaya —

Pattaya-tjänstemän välkomnade den nya tillfälliga polischefen efter den tidigare chefen Pol. Överste Kullachart Kullachai överfördes till en inaktiv post enligt uppgift på grund av hans misslyckande med att ta itu med människohandelsfrågor i Pattaya.

Pol. Överste Mekawit Praditphon, den nya tillfälliga chefen, var tidigare ställföreträdande befälhavare för Chonburis provinspolis. Han kommer tillfälligt att tjänstgöra som polischef vid Pattayas polisstation, medan tidigare chef Pol. Överste Kullachart Kullachai tjänstgör på en inaktiv post vid kommandocentret i Chonburi. Ett sökande pågår för närvarande efter en permanent kandidat till Pattayas polischef.

Den nya tillfälliga chefen välkomnades varmt av en grupp Pattaya-tjänstemän, inklusive Phoomphiphat Kamolnat, en sekreterare och representant för Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.