Läsare Talkback Thailand Resultat: Håller du med om MER Pattaya Beach arbete och förändringar?

Följande är vår exklusiva veckofunktion där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och sedan ger dig en vecka på dig att svara på den på våra olika kanaler, och sammanställer en mängd olika svar och åsikter att presentera för dig, våra uppskattade läsare. Här är resultaten från vår senaste fråga...

Förra veckan, vi frågade dig följande:

Håller du med om MER Pattaya Beach arbete och förändringar?

Lite sammanhang kring denna fråga:

Klicka på artikeln nedan för att lära dig mer om detta arbete:

Pattayas kommunfullmäktige uppmanar borgmästare att ta väl hand om palmer efter att ha tagit bort dem från Pattayas strand

Här är vad ni, våra läsare, hade att säga när våra redaktörer valde ut några av de mest olika svaren för att lyfta fram olika synpunkter. Uppenbarligen, wJag kan inte publicera allas åsikter här så vi valde ut en mängd olika åsikter. Som alltid är åsikterna och uttalandena nedan läsarens egna och återspeglar kanske inte TPN-medias. Det har gjorts mindre ändringar endast för stavning och grammatik:

-=-=-=-=–=-=

Stubi- Stranden bör tas bort helt för att bredda den befintliga motorvägen och för att skapa fler parkeringsplatser. Ytterligare barzoner kan också skapas. Då skulle detta värdelösa utrymme kunna användas på natten och kan locka fler kvalitetsturister. Å andra sidan – för många år sedan var strandpromenaden mycket trevligare än idag...

-=-=-=-=-=-==

Dennis O-The beach är den ursprungliga anledningen till att Pattaya existerar. Lägg till många andra attraktioner, barer, restauranger, tjejer, etc. och du har en Sanuk stad. Om stranden är eftersatt eller ful kommer turisterna inte tillbaka.
Plantera FLERA träd, fixa trägången framför Mikes Mall och installera några bänkar på den södra delen. Om stranden är en trevlig upplevelse vinner alla.

-=-=–=-=-=-=-

Richard C-Fler bilar och färre träd, det är vad strandvägen behöver. Klipp alla träd och gör en trevlig parkering.

-=-=-=-=-=–=-

Robert U-De avslutade precis dräneringssystemet för inte länge sedan. Istället för att bredda Beach Rd., förbjud parkering på strandsidan som det var före COVID och återställ vägen till tre körfält.

-=-=-=-=-==-

Sylvia CI undrade varför de tog bort vad som för mig såg ut som vackra välutvecklade palmer

-=-=-=-=-=-=

Steve C-Lämna trädet ifred

-=-=-=–=-=-=-

Michael C-Det måste tas ner, de stora rötterna växte genom trottoaren, men de har alla planterats om någon annanstans,

-=-=-=-=-=–=-

Dave R-Varför inte bara bli av med hela stranden och göra den till en gigantisk parkeringsplats för gallerior och företag tvärs över gatan?

-=-=-=-=-=—=

Tara C-Det är synd att strandpromenaden var så mycket bättre för över ett decennium sedan än nu på grund av ständig strid om hur den ska och inte ska se ut. Istället för att komma till kärnan i frågor som gatuvandrare gör de sig av med bänkar och skuggiga träd för att försöka avskräcka dem, vilket det inte gör, och bara skadar alla.

-=-=-=-=-=-=-

Alan NI vet, vad sägs om att vi bara förbjuder alkohol som kommer att lösa alla problem.

-=-=-=-=-=-=-=-

Fick du inte chansen att höra av dig? Berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Ha en bra vecka så ses vi snart!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/