UPPDATERING: Påstådd rånare som fräckt rånade kvinna som shoppade med ett barnbarn i Pattaya flyr till Sri Racha

Chonburi —

En misstänkt manlig rånare som rånade ett guldhalsband och en ring värd 46,000 XNUMX baht från en lokal kvinna i Pattaya i söndags mitt på ljusa dagen flydde till Sri Racha, enligt Pattayas polischef Pol. Överste Kunlachart Kunlachai.

Vår tidigare historia:

Guldhalsband och ring värda 46,000 XNUMX baht rånade från lokal kvinna i Pattaya mitt på ljusa dagen

Nu till vår uppdatering:

Pol. Överste Kunlachart avslöjade för The Pattaya News att han hade spårat den misstänktes flyktväg med hjälp av CCTV-bilder och upptäckt att den misstänkte hade rymt till Sri Racha-distriktet i Chonburi på sin motorcykel.

Polisen i Pattaya och Sri Racha upptäckte sedan motorcykeln i bilderna och höll en utsättning runt området och försökte fånga den misstänkte, men utan resultat. Poliserna hittade dock den misstänktes hyresrum och gick dit bara för att hitta en person som såg ut att vara den misstänktes mor, enligt en polisrapport. Hennes namn lämnades inte till pressen.

Den misstänktes kläder, skor och en röd yllehatt som han enligt uppgift bar när han påstås pressa ut smycken från offret beslagtogs, Pol. sa överste Kunlachart. Pattaya-polisen skulle kalla den misstänkte till ett förhör och sedan utfärda en arresteringsorder om han inte dök upp.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.