UPPDATERING: Raided Pattaya-klubbens manager ber om ursäkt för att ha flytt kunder och bråkat med polisen

Pattaya —

Chefen för CLUB ONE Pattaya – en berömd pub som blev en razzia av Pattayas brottsbekämpande myndigheter igår, den 23 oktober – bad om ursäkt för kundernas olydnad mot inspektionen och ska ha erkänt att han inte kunde kontrollera användningen av illegala droger av kunder i lokalen.

Vår tidigare historia:

En populär nöjesplats, CLUB ONE Pattaya, blev en razzia tidigt på morgonen den 23 oktober. Ett antal droger hittades och beslagtogs medan cirka 200 thailändska och utländska kunder flydde.

Nu till vår uppdatering:

Chonburi-guvernören utfärdade ett brådskande direktiv i går, den 23 oktober, efter ett viralt uttalande som enligt uppgift gjordes av CLUB ONE PATTAYAs chef, Nitipat Chokchaithanaphorn, som enligt uppgift hävdade att han hade en koppling med Chonburi-guvernören och till och med regelbundet åt middag med honom.

I direktivet bekräftade guvernören att han aldrig hade känt eller träffat pubens chef tidigare och samlade bevis för att vidta rättsliga åtgärder mot honom på grund av hans uttalande.

Guvernören tillade att anledningen till att mer än 200 kunder hos CLUB ONE PATTAYA kunde fly drogtester var att de i stort sett översteg Pattayas polis och att lokalen hade många utgångar.

Dessutom var poliserna tvungna att avstå från att med våld stänga portarna för att undvika en våldsam konfrontation eftersom de flesta kunder var berusade och trängda vid frontporten, vilket resulterade i att många kunde smita iväg, enligt Chonburi-guvernören.

Samtidigt hävdade CLUB ONE PATTAYA:s chef, Nitipat Chokchaithanaphorn, som fördes till Pattayas polisstation efter händelsen, att han var berusad medan han utbröt för poliser att han kände Chonburi-guvernören och ofta åt middag med honom. "Jag är verkligen ledsen för att jag gör ett sådant påstående. Jag var full och fruktade att min pub skulle stängas, säger Nitipat till polisen i Pattaya.

Chefen hävdade också att han alltid följt reglerna om illegala droger, vapen och mindre tillträde. Han ska dock ha erkänt att användningen av illegala droger i hans lokal var utom hans kontroll eftersom det fanns många kunder.

Pubens chef står inför fyra anklagelser: 1. Att sälja sprit utan tillstånd, 2. sälja sprit efter den lagstadgade tidsgränsen, 3. driva en nöjeslokal utan tillstånd och 4. tillåta eller underlåta att förbjuda bärande av vapen, sprängämnen eller olagligt droger in i lokalerna.

Chefen för Pattaya-polisen Kunlachart Kunlachai avslöjade för The Pattaya News att CLUB ONE PATTAYA har fått order om att stänga ner från igår, den 23 oktober tills vidare. Han bekräftade att polisen i Pattaya aldrig skulle acceptera några olagliga erbjudanden från lokaloperatörer för att undanta deras lokaler från inspektion.

En checkpoint skulle sättas upp framför CLUB ONE PATTAYA för att slumpmässigt kontrollera passerande fordon runt området, sa polischefen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.