UPPDATERING: Chonburi Football Clubs målvakt ber om ursäkt för dödlig rattfylleriolycka, lovar att sluta dricka för livet

FOTO: ข่าวเมืองชล

Chonburi —

En berömd målvakt från Chonburi Football Club har bett om ursäkt för den dödliga bilolyckan som dödade en 62-årig kvinnlig joggare och skadade en annan allvarligt i morse, och lovade att han kommer att sluta dricka för resten av sitt liv.

Vår tidigare historia:

En berömd målvakt ska ha krockat med sin sedan i två joggare i Chonburi klockan 4:30 idag, den 26 oktober, och dödade den ene och skadade den andra allvarligt.

Nu till vår uppdatering:

Pol. Överste Eknithat Waenpradab från polisstationen i Mueang förhörde Worawut "Bank" Sukuna, den 23-årige målvakten för Chonburi FC som dödligt kraschade sin sedan i två joggare när han var berusad tidigt i morse.

Tjänstemannen sa att banken begärde att få lämna sitt uttalande i rätten. Han var dock i sorg över det inträffade och bad offren om ursäkt. Bank lovade också att sluta dricka för resten av sitt liv.

När det gäller två av hans vänner som hade ett bråk med polisen sa Bank att de var berusade och bara ville hjälpa honom. Pol. Överste Eknithat avslöjade att han inte väckte åtal mot de två männen, och de hade redan bett om ursäkt för deras ingripande.

Bank åtalas för vårdslös körning och vållande till död och skada på andra, enligt en polisrapport.

Sasit Singtothong, tränare för Chonburi FC, har offentligt bett om ursäkt för den tragiska händelsen och sagt att klubben kommer att kompensera offren fullt ut och hindra Worawut Sukuna från att spela tills hans åtal är avslutat.

Chonburi FC stöder inte några ohälsosamma aktiviteter som att dricka bland idrottare och kommer att förhindra att en liknande incident inträffar i framtiden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.