Mountain B nattklubbsbrand i Sattahip kräver 26:e livet

FOTO: MGR Online

Sattahip, Chonburi —

Dödssiffran från Mountain B nattklubbsinferno i Sattahip-distriktet steg till 26 personer idag, den 27 oktober 2022.

En 26-årig ubåtsoperatör för den kungliga thailändska marinen, Lt JG Setthasak Chantra, dog fridfullt på Siriraj sjukhus klockan 2 efter att ha kämpat med sina skador i 83 dagar, enligt Ronnarong Kaewphet, en aktivistadvokat som har gått in för att hjälpa till. brandoffren och familjerna med juridiska frågor.

Den unge marinofficeren dog av en blodinfektion efter att ha fått allvarliga brännskador på över 70 % av sin kropp. Han är det 26:e dödsfallet vid presstid, medan den 5 oktober, ett kvinnligt offer, Parichart Khwanyueng, 26, dog efter 72 dagars behandling och är det 25:e dödsfallet.

Advokaten kastade tvivel om framstegen i detta fall och plötslig rivning av nattklubben Mountain B, som är en främsta bevisscen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.