21-årig sjukhusväktare kraschar sin cykel in i bahtbussen och dör i Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Mueang-distriktet, Chonburi —

En 21-årig sjukhusväktare ramlade av en olycka in sin motorcykel i en bahtbuss och dog på plats.

Mannen identifierades av räddningsarbetare som Mr. Asadawut Wisaka, 21. Han hittades avliden med bruten nacke och svåra huvudskador på Saphan Mai Road i Ban Khod-distriktet i Mueang-distriktet, Chonburi. Det unga offret bar inte hjälm, enligt en polisrapport.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Polisen i Mueang undersökte ytterligare och fann att Asadawut försörjde sig som säkerhetsvakt på ett privat sjukhus. Hans skrynkliga svarta Honda CBR togs bort från vägen efter att hans kropp transporterats till ett lokalt sjukhus.

Baht-busschauffören, 51-årige Mr. Boonrat Huakham, berättade för polisen att han såg offret försöka undvika ett farthinder innan han tappade kontrollen över sin cykel och körde rakt in i sin bahtbuss.

Polisen i Mueang planerade att undersöka CCTV-bilder för att hitta den exakta orsaken till olyckan. Saphan Mai Road är samma olycksplats där en kvinnlig joggare dödades i en bilolycka av en rattfyllerimålvakt från Chonburi FC tidigare i veckan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.