UPPDATERING: En påstådd kinesisk kidnappare inblandad i lösensumma och bortförandefall som fångades i Bangkok av Pattaya-polisen

Pattaya —

En 30-årig misstänkt för bortförandet av en lösensumma av en kinesisk man i Pattaya har gripits i Bangkoks Ekamai-distrikt idag, den 1 november.

Vår tidigare historia:

De misstänkta som förde bort en 41-årig kines mot en lösensumma på 30 miljoner baht kan vara kinesiska medborgare som olagligt vistats i Thailand med studentvisum, enligt biträdande nationell polischef Surachate "Big Joke" Hakparn.

Nu till vår uppdatering:

Den kinesiske misstänkte Zhang "Tatao" Delong greps på en bostadsrätt i Bangkok av ett kombinerat team av polisregion 2, Chonburi Investigation Police och Pattaya Police.

Han anklagas för att ha bortfört den 41-årige kinesiske medborgaren Ren Heibo från Walking Street i Pattaya och hållit honom fången mot en lösensumma på 30 miljoner baht.

Vid presstillfället förnekade Tatao fortfarande att han var inblandad i bortförandet och amputationen av offrets finger, men polisen var säker på bevisen, som inkluderade CCTV-bilder av den misstänkte som umgicks med offret i Pattaya.

Offret ska enligt uppgift vara den misstänktes vän.

Tatao är för närvarande fängslad för övervistelse i Thailand i mer än 400 dagar, enligt Pattaya-polisen. En arresteringsorder på en annan medbrottsling är på väg.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.