Indisk turist lämnar in polisanmälan efter att ha tagit med sig en transperson av misstag till sitt hotell i Pattaya

Pattaya —

En indisk turist i Pattaya lämnade in en polisanmälan om en främling som han enligt uppgift betalade för att gå till sitt hotellrum men som senare visade sig vara en transperson. Turisten sa att transvestiten vägrade lämna tillbaka sina pengar och stal hans armbandsur.

En icke namngiven indisk turist rapporterade på torsdagen sin situation till Pattaya-polisen på kvällen.

Turisten sa att han anlitade en främling som han ursprungligen trodde var en kvinna för att gå till hans hotellrum på Soi 8 i Banglamung, Chonburi. Medan de två var inne i rummet sa turisten att han märkte att främlingen i själva verket var en transvestit, inte en riktig kvinna.

Av besvikelse bad den indiske mannen om sina pengar värda 1,500 XNUMX baht tillbaka, men transvestiten vägrade enligt uppgift. Turisten valde då att göra en polisanmälan vid Pattayas polisstation, men polisen informerade honom om att det han gjorde med främlingen stred mot thailändska prostitutionslagar och kan leda till rättsliga åtgärder mot honom.

Den indiske mannen ska börja fälla tårar eftersom han inte ville bli åtalad. Han bad polisen att hitta främlingen och hävdade att främlingen också var en ficktjuv eftersom de stal hans armbandsur.

Pattaya-polisen inspekterade hotellet för att försöka hitta den misstänkte, och tillade att de snart skulle kunna lösa fallet eftersom den misstänkte glömde sitt ID-kort på hotellrummet.

När det gäller den indiske mannen finns det inga rapporter om kommande rättsliga åtal än så länge.

TPN noterar att det har förekommit 16 fall i fråga om fickstölder i Pattaya-området hittills i år, med senast inträffade i början av november.

Det har varit arresteringar, inklusive denna senaste, och Pattayas polis lovar att de kommer att fortsätta leta efter och arrestera de misstänkta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.