Lista över stängda vägar att se upp för under Pattaya International Fireworks Festival

Pattaya —

Följande är listan över vägar som kommer att stängas för att underlätta den kommande "Pattaya International Fireworks Festival 2022" den 25 till 26 november 2022.

Enligt Pattaya-tjänstemän kommer Beach Road att vara stängd för trafik från Dolphin-rondellen till Walking Street i södra Pattaya från 14:00 till 22:00. Central Klang Road från 2nd Road till Beach Road kommer också att vara stängd från 14:00 till 22:00.

Pattaya-tjänstemän råder förare att använda North och South Pattaya Roads, som istället kommer att vara öppna för ett körfält.

Tjänstemän sa att förare borde undvika Beach Road markerad i blått under evenemanget eftersom den kommer att vara helt avstängd för fordonstrafik.

Pattayas internationella fyrverkerifestival förväntas ge mer än 100,000 XNUMX åskådare, så trafiken kommer att bli ganska försenad i hela staden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.